Dowiedz się jak wykorzystać czyszczenie suchym lodem w Przemyśle Spożywczym! Odwiedź stoisko Cold Jet podczas konferencji Utrzymania Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się w dniach 12-13 marca 2019 w Wisle.
Urządzenia do produkcji żywności i pakowania ulegają zabrudzeniu smarem, woskiem, proteinami, przyprawami, okruchami, osadem węglowym, klejem, tuszem i innymi gromadzącymi się materiałami uniemożliwiając w pełni wydajną pracę maszyn.
Tradycyjne metody czyszczenia są czasochłonne, często nieskuteczne, wymagają użycia znaczących ilości środków chemicznych lub wody, powodując nagromadzenie pozostałości, wilgoci (pleśni) i odpadów wtórnych. Czyszczenie suchym lodem redukuje czas czyszczenia o 80% oraz eliminuje odpady wtórne dając znaczące oszczędności w ogólnych kosztach operacyjnych.
Kategoria wydarzenia:
Konferencje
Terminy wydarzenia
Dodane przez
Cold Jet Sp. z o.o.
- Adres: ul. Łukowska 12 , 64-600 Oborniki
-
Nr telefonu: 798 33 88 00
Przy kontakcie powołaj się na portal obrabiarki.xtech.pl