Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do kalendarium INFORMACJA ARCHIWALNA
Ostatnia aktualizacja: 2019-09-04
XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Dowiedz się jak wykorzystać czyszczenie suchym lodem w Przemyśle Spożywczym! Odwiedź stoisko Cold Jet podczas konferencji Utrzymania Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się w dniach 12-13 marca 2019 w Wisle.

Urządzenia do produkcji żywności i pakowania ulegają zabrudzeniu smarem, woskiem, proteinami, przyprawami, okruchami, osadem węglowym, klejem, tuszem i innymi gromadzącymi się materiałami uniemożliwiając w pełni wydajną pracę maszyn.

Tradycyjne metody czyszczenia są czasochłonne, często nieskuteczne, wymagają użycia znaczących ilości środków chemicznych lub wody, powodując nagromadzenie pozostałości, wilgoci (pleśni) i odpadów wtórnych. Czyszczenie suchym lodem redukuje czas czyszczenia o 80% oraz eliminuje odpady wtórne dając znaczące oszczędności w ogólnych kosztach operacyjnych. 

Kategoria wydarzenia:

Konferencje

Terminy wydarzenia

Dodane przez

Cold Jet Sp. z o.o.

Adres: ul. Łukowska 12 , 64-600 Oborniki

Nr telefonu: 798 33 88 00 Skopiuj

Przy kontakcie powołaj się na portal obrabiarki.xtech.pl

Wyślij wiadomość

Dodaj plik...

Subskrybuj newsletter

Zamów bezpłatny e-Biuletyn i powiadomienia mailowe